Specialiteitenrestaurant

ZEVENDE JAAR

Iets voor jou?

Wil je je na je opleiding in de studierichting Voeding verder verdiepen in de boeiende wereld van het gastronomisch koken? Dan is dit specialisatiejaar iets voor jou…

Tijdens een 1-schooljaar durende “gastronomische reis” ga je kennis maken met nieuwe technieken, processen en fantastische producten. Daarnaast ga je ook op buitenlandse ontdekkingstocht.

Je wordt onder begeleiding van je vakleerkrachten met professionele feedback voorbereid op de arbeidsmarkt en mag zelf je eigen stageplaats in een toprestaurant kiezen.

Zelfstandigheid en keuzevrijheid zijn de 2 hoofdingrediënten van deze opleiding!

Met deze opleiding ben je optimaal voorbereid om mee te draaien in de fascinerende wereld van topgastronomie…

Wist je al?

… dat saffraan pijnstillend werkt? Deze weetjes leren wij tijdens verschillende workshops.

… dat spek en chocolade perfect samen gaan! Met foodpairing combineer je de gekste producten met elkaar.


In dit 7e jaar mogen wij experimenteren en mislukken, zoveel leuker dan niet te mogen proberen!


Vince
7 SPER

Lessentabel

ZEVENDE JAAR

Levensbeschouwelijke vakken 2
Lichamelijke opvoeding 2
Frans 2
Project Algemene Vakken (PAV) 6
Hotel: drankenleer in de gastronomie 2
Hotel: bedrijfsmanagement 2
Hotel: technologie speciale bereidingen 2
Hotel - keuken 8
Stage hotel: keuken 6
Toegepaste economie 2
Bakkerij: desserten 2

Waar volg je les?

Je lessen gaan door op campus SIMA.